Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vigyázz Győr, megyünk! :)

2011.07.01

pinguin2.jpgA kvalifikációnak rendhagyó módon nem egy strand, hanem az ETO PARK ad otthont 2011. július 9-10-én, ám a rendezők ígérik, a parkolóból strandot varázsolnak nekünk! Mit ne mondjak - kíváncsian várjuk!

Mivel lehetőségeink idén elég szűkösek, edzéslehetőségünk addig már nincs, de lelkes és mára igen nagy létszámú csapatunk két technikai megbeszélésen is részt vesz, és szerdán Róth Gábor Mesterünk utazó keretet is hirdet!

Szponzorainkat továbbra is várjuk, valamint zajlanak tárgyalások e téren, mert új mezünk anyagi vonzatát szeretnénk ilyen forrásokból előteremteni!

A torna kiírása és a csoportbeosztás még várat magára, ugyanis nevezni minden torna előtt csütörtök 12:00ig lehet. Amint a beosztás elkészül, oldalunkon tájokozódhattok róla elsőkézből!

Reméljük az időjárás kegyeibe fogad minket, és legalább arra nem panaszkodhatunk, mert az igazat megvallva ez a csapat még csak egyszer érezte a strandkézilabda hőségét, a többi versenyt inkább sárkézilabdának kellett volna hívni !

Győrön kívül még Marcaliban szeretnénk kvalifikációs tornán részt venni, ez a két alkalom kínálkozik az Orosházai döntőben való részvétel kiharcolásáig számunkra! Balatonalmádiban voltak biztató jelek, fiatal és még rokonszevesen szemtelen csapatunk meglephet bárkit, ha jó napja van ! Reméljük, pár szurkolóval találkozunk Győrben is, és nekünk is terem babér július 9-10-én! Addig is hiába rossz az idő, ha nyár, akkor strandkézilabda Gabi és a Haverok BHC!

Jut eszembe, csekkoltad már a képeket a KÉPGALÉRIÁBAN Balatonalmádiból? Tudod a dolgod

szép napot kívánunk mindenkinek!

handballFan

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.