Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tény: a Megyei Strandkézilabda bajnokságon is indulunk!

2011.05.24

hdp_1179.jpgTavaly még a Gabi és a Haverok BHC megalakulása előtt pár héttel rendezték meg először a sorozatot. Akkor még teremkézilabda csapatunk, a Bakonyerdő ELMAX VSE Pápa színeiben indultunk. A vezetőségi érdek és az akkori helyzet úgy kívánta meg, hogy mára a két csapat vezetői megállapodtak abban, hogy a megyei torna pápai fordulóját kéz a kézben rendezik meg, de a csapat nevét és irányítását mi adhatjuk, szabad kezet kaptunk a csapatösszeállításban!

A tornát két fordulóban rendezik meg, az első forduló helyszíne a Pápa városi Várkertfürdő lesz június 18-án, a második helyszín pedig Alsóőrs balatoni strandja lesz június 25-én.

A csapatok létszáma még kialakulóban van, de a nevezési határidő lejártával közölni fogjuk a sorsolást!

Összeállításunk a tornán még nem lesz végleges, mert a szabályok értelmében csak teremkézilabda csapattársaink alkothatják a csapatot. Így nem számíthatunk a Balatonfüred kiválóságaira (Kapcsándi Kristóf, Fébert Levente és Monostori Bence), valamint Várpalota kapuscsillagára (Horák Kornél).

Célunk a tornagyőzelem, reméljük, jó felkészülést szolgál az OVB Nemzeti Bajnokság 2011-es kvalifikációira, hogy újra döntőbe kerülhessünk!

Várunk minden szurkolót a Várkertfürdőbe 2011. június 18-án!

Ne feledjétek, ha strandkézilabda, akkor Gabi és a Haverok BHC!

Ne felejtsetek el logót készíteni nekünk!Részletek      ITT                ITT                       és                       ITT is!

handballFan

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.