Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Strandkézilabda: Új pápai csapat bontogatja szárnyait

2011.05.06

Strandkézilabda: Új pápai csapat bontogatja szárnyait

 

A június 20-ai, kétfordulós megyei strandkézilabda bajnokság sikerén felbuzdulva – ahol a Bakonyerdő Elmax Vasas felnőtt csapata bronzérmet szerzett - néhány kézilabdás úgy döntött, hogy a továbbiakban is szeretnék a sportág ezen ágát űzni. Ennek köszönhetően nemrégiben megalakult Róth Gábor edzősködésével a Gabi és a Haverok Beach Handball Club, akik nemsokára Balatonalmádiban mérettetik meg magukat. A részletekről Kapcsándi Zsolt csapatvezetőt kérdeztük.


- Július 10-én utazunk a Balaton partjára, a lebonyolítás értelmében az ország nyolc osztályozójának győztesei Nagyatádon az 1-8.helyért, a második helyezettek a 9-16. hely valamelyikéért szállnak harcba. A csapat gerincét néhány ifi játékossal kiegészülve a Bakonyerdő felnőtt csapatának tagjai alkotják, de Horák Kornél és Monostori Bence személyében két MKB Veszprém utánpótlás játékos is erősíti a klubot. Ezúton is szeretném megköszönni a szponzorok segítségét, akik az utazás, a nevezés illetve a szállás költségeit magukra vállalták, ezek - mondanom sem kell - óriási segítséget jelentettek számunkra.

A forrást Pápa város hírportálja, a papa-ma.hu bocsájtotta rendelkezésünkre, köszönet érte Haraszti Gábor szerkesztő Úrnak!

2010.06.29.

handballFan

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.