Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Már az országos döntőre készülnek a pápai strandkézisek

2011.05.06

Már az országos döntőre készülnek a pápai strandkézisek

 

Szűk egy hónapja már annak, hogy Kapcsándi Zsolt és Róth Gábor vezényletével új strandkézilabda csapat alakult városunkban Gabi és a Haverok Beach Handball Club néven. A Bakonyerdő felnőtt csapatának gerince néhány vendégjátékossal kiegészülve azóta két kvalifikációs tornán is részt vett, előbb Balatonalmádiban, majd Marcaliban. A Balaton parti nemzeti bajnokságban a pápaiak az A csoportba kerültek, ahol mindjárt győzelemmel kezdtek az MKBeach csapatával szemben – tudtuk meg Kapcsándi Zsolt csapatvezetőtől.
- A nyitómérkőzésünk 2-0-s diadallal zárult, ezt követően – nem tudni miért - sajnos mentálisan szétesett a csapat, aminek egyenes következménye volt a vereség. A Kézi-tenger Kalózai és a FÜNF alakulata is legyőzött minket, így harmadikként fejeztük be a csoportküzdelmeket.

A Róth Gábor, Kapcsándi Zsolt, Sarus Ferenc, Gőgös Krisztián, Kondor János, Nagy Kristóf, Tolner Balázs, Bors Patrik, Horák Kornél, Monostori Bence, Kapcsándi Kristóf, Soós László összetételű alakulat kedvét azonban nem szegte a kiesés, így a gárda Marcaliba is ellátogatott július 17-én, ahol három mérkőzést játszottak.
- A sorsolás szeszélye folytán első mérkőzésünkön mindjárt egy erős ellenféllel mérkőztünk meg, a hazai színekben szereplő Sivatagi Vihar gárdájával, ahol a játékvezetők hathatós támogatásával a hazaiak szétlövéssel győzni tudtak. A további két mérkőzésünket a Hosszúhetény SE és a Sördögök ellen viszont megnyertük, amivel a második helyen végeztünk, így augusztus 7-8. között a Nagyatádi országos B döntőn szerepelhetünk, ahol a 9-16. hely lesz a tét, bízom benne, hogy sikerrel vesszük ezt az akadályt is. Ezúton is szeretném megköszönni Róth Gábor edző munkáját, aki remekül irányította a csapatot, ami döntő volt a végeredmény szempontjából, és köszönjük a velünk utazó lányoknak a bíztatást. Természetesen ez a siker a mögöttünk álló szponzoroké is, hiszen nélkülük nem juthattunk volna el idáig.
A mieink Marcaliban a második hely mellett a legjobb játékos különdíját is bezsebelték Kapcsándi Zsoltnak köszönhetően.

Az országos döntőt kivívó keret: Kapcsándi Zsolt, Bors Patrik, Tolner Balázs, Róth Gábor edző, Sarus Ferenc, Nagy Kristóf, Kapcsándi Kristóf, Fébert Levente.

Köszönjük a forrást Haraszti Gábor Úrnak, aki a papa-ma.hu hírportál aranykezű szerkesztője

2010.07.20.

handballFan

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.