Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bronzérem az esőben...:)

2011.06.19

hdp_2150.jpgReggel 8 órakor indultunk Pápáról autókkal, szerény létszámban, de annál lelkesebben vágtunk neki a nem kicsi feladatnak, megküzdeni a megye legjobb csapataival, valamint a szélsőséges időjárással!

Szakadó esőben az is kérdés volt, nem fagyunk-e halálra a regisztráció során, de bíztunk az előrejelzésekben, hogy délutánra elviselhető körülmények között mérkőzzünk! Teljes csapatunk a kiírás miatt nem szerepelhetett, de az "új" játékosok megtették, amit lehetett, helyt álltak a hiányos posztokon.

Nem kezdődött jól a torna, Tapolca csapatától szétlövést követően 2:1 arányban kikaptunk, majd a Zirc csapata múlt felül minket 2:0ra. Előbbin zavar volt a fejekben, a meglepő körülmények blokkolták a fejeket, és mentális csatát vesztettünk az újoncnak számító, de annál lelkesebb Tapolcaiak. Utóbbi mérkőzésen a végső győztes múlt felül minket, bár itt már acélosabb volt a csapat, a Zirc fiataljai kiállták a próbát.

hdp_2166.jpgEzután a mi perceink következtek: az eső elállt, s különösebb erőfeszítés nélkül gyűrtük le a több szempontból is elázott Devecsert 2:0 arányban megérdemelten.

Utolsó mérkőzésünkön Nemesvámos csapatával "harcoltunk" a bronzért, a második szettben sokáig vezetett ellenfelünk, ám Mesterünk remek húzással váltott taktikát, s fejben jobban bírtuk a végjátékot Sárközi Balázs védéseivel a második szett is meglett, így 2:0.

Összefoglalva a tornát a III. helyezés egy újabb serleg a csapatnak, ami már a 3., ettől függetlenül nem lehetünk teljesen elégedettek, van mit javulni az Országos Kvalifikációra, viszont abban mindenki biztos lehet, hogy sikerülni is fog! Kiss Márton Titusz, Tolner Balázs és Bors Patrik beletanult a pörgés mesterségébe, Nagy Kristóf remekül oldotta meg a rá eső feladatokat, de kiemelhetnénk itt MINDENKIT, mert együtt harcoltuk ki az újabb sikert!

Köszönjük Róth mester munkáját, aki remekül kormányozza ezt a komoly baráti szálakon alapuló hajót!

A résztvevők névsora: Sárközi B - Nagy K - Kiss M. T - Tolner B - Sarus F - Kapcsándi Zs - Bors P - Kathi K

hdp_2210.jpg

A végeredmény:

I. Zirc

II. Tapolca

III. Gabi és a Haverok BHC

IV. Devecser

V. Nemesvámos

 

handballFan

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.